HANGTERÁPIA - GARÁB

A Samsarát, a világ legnagyobb hangtálját, egyedülálló módon használhatjuk a hangtálas kezelésekhez, hangterápiához. Meditációs, stresszoldó és testet-lelket fejlesztő lehetőség ez, úgy, ahogy eddig még senkinek sem volt lehetősége ezt alkalmazni. Közel 20 éve foglalkozom a finom-anyagú energiákkal való munkával, így személyem garancia számodra, hogy a sok éves és tradicionális alapokon nyugvó tudásomnak, tapasztalataimnak köszönhetően, professzionális és valóban hatékony hangterápiás kezelésben részesülhetsz Garábon is. Éld át velem ezt a hihetetlen élményt a SAMSARA segítségével.

A SAMSARA a világ legnagyobb hangtálja. Súlya több, mint 2,5 tonna és átmérője 233 cm. A SAMSARA méreténél és erejénél fogva egy óriási lehetőség arra, hogy a hangtálak gyógyító, ellazító és tudatemelő hatását hallgatója sokszorosan élvezhesse. Mérete lehetővé teszi, hogy a kezelések alkalmával a belsejében is tartózkodhassanak, engedve, hogy mély hangjai és mindent átható rezgései a sejtek legbelsejébe is eljussanak.

Egyéni vagy páros SAMSARA hangterápiára a "FOGLALÁS MOST" gombra kattintva tudsz időpontot foglalni az online időpontfoglaló rendszeren keresztül. Tekintettel a megnövekedett foglalásokra, foglalj időpontot időben.

Egyéni vagy páros SAMSARA hangterápia a világ legnagyobb hangtálját rejtő buddhista Szentélyben:

Minden páros héten:
Csütörtök: 10:00 - 18:00

Páros vagy páratlan hét van? Itt megnézheted >>>

További foglalható időpontokról telefonon érdeklődjön: +36 70 884 4470

ÁRAK

hangterápia, rezgésterápia, hangterápia székesfehérvár, hangterápia budapest, hangterápia velencei-tó, hangterápia pázmánd, professzionális hangterápia, balla-hangterápia, professzionális hangtál kezelés, gyógyítás hangterápia, gyógyítás rezgésterápia, gyógyítás hangtál, legjobb hangfürdő, hangterápia árak, hangterápia központ, hangterapeuta, legjobb hangterapeuta, tradicionális hangtál kezelés, tradicionális hangterapeuta, tradicinális hangterápia, tibeti hangterápia, tibeti hangterapeuta, tibeti hangtál kezelés, legjobb hangterápia, legolcsóbb hangterápia, hangtál tanfolyam, legjobb hangtál tanfolyam, hangtál terápia, hangtál kezelés, hangtál fürdő, hangfürdő, hangutazás, hangutazók, reiki, reiki tanfolyam, legjobb reiki tanfolyam, reiki kezelés, mikao usui, tradicionális reiki, energiagyógyászat, energetikai kezelés, hanghíd, samsara, samsara garáb, grabensia, samsara hangtál, hangtál, tibeti hangtál, nepáli hangtál, kínai hangtál, terápiás hangtál, buddha tál, zengőtál, zen tál, chakra tál, csakra tál, meditáció, hangmasszázs, gong, gongterápia, gong hangfürdő
 
www.szermagter.hu, www.tundermag.webnode.hu, www.lelekhangado.hu