HANGTERÁPIA - GARÁB

A Samsarát, a világ legnagyobb hangtálját, egyedülálló módon használhatjuk a hangtálas kezelésekhez, hangterápiához. Meditációs, stresszoldó és testet-lelket fejlesztő lehetőség ez, úgy, ahogy eddig még senkinek sem volt lehetősége ezt alkalmazni. Közel 20 éve foglalkozom a finom-anyagú energiákkal való munkával, így személyem garancia számodra, hogy a sok éves és tradicionális alapokon nyugvó tudásomnak, tapasztalataimnak köszönhetően, professzionális és valóban hatékony hangterápiás kezelésben részesülhetsz Garábon is. Éld át velem ezt a hihetetlen élményt a SAMSARA segítségével.

A SAMSARA a világ legnagyobb hangtálja. Súlya több, mint 2,5 tonna és átmérője 233 cm. A SAMSARA méreténél és erejénél fogva egy óriási lehetőség arra, hogy a hangtálak gyógyító, ellazító és tudatemelő hatását hallgatója sokszorosan élvezhesse. Mérete lehetővé teszi, hogy a kezelések alkalmával a belsejében is tartózkodhassanak, engedve, hogy mély hangjai és mindent átható rezgései a sejtek legbelsejébe is eljussanak.

Egyéni vagy páros SAMSARA hangterápiára, csoportos hangfürdőkre a lenti gombra kattintva tudsz időpontot foglalni. Tekintettel a megnövekedett foglalásokra, foglalj időpontot időben.