VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉKKÁRTYÁK ÉS HELYSZÍNEK

EGYÉNI VAGY PÁROS HANGTÁL TERÁPIA - PÁZMÁND (Velencei tó és környéke - Bp-től 25-30 perc autóval)

Az ajándékkártyák, a Hangterápia és Rezgésterápia Központban - Pázmándon - nyújtotta szolgáltatásokra vehetőek igénybe. Pázmánd község a Velencei-tó közvetlen szomszédságában, Budapestről vagy Székesfehérvárról is egyaránt jól és könnyen megközelíthető.

A Hang és Rezgésterápia Központ nyugalmat árasztó, autentikus, higiénikus kezelőterei garanciát biztosítanak a gyógyulni és töltődni vágyó kedves vendégeinknek.

HANGTÁL TANFOLYAMOK - BUDAPEST

Tanfolyamaink folyamatosan futnak, minden hónapban indítunk alap, illetve mesteri szintű és hangtál terápiás jóga - konzulens tanfolyamot Budapesten. Hangtál tanfolyamainkon fókuszban van az egyéni figyelem és a tananyag precíz elméleti és gyakorlati átadása. Ajándékozz hangtálas tanfolyamot. Egy ajándék ötlet. Ha magadat fejlesztenéd, vagy tudod, ki nézegeti már régen a képzést, hogy majd egyszer..

Az ajándékkártyák 6 hónapig érvényesek. A megajándékozott személy szabadon választhat időpontot kezelésre vagy tanfolyamra, előzetes időpont egyeztetést követően.

AJÁNDÉKKÁRTYA RENDELÉS

Az ajándékkártya igénylésekre 48 órán belül válaszolunk. Az ajándékkártyákat elektronikus formátumban küldjük ki, amelyet tetszés szerint kinyomtathatsz vagy továbbküldhetsz a megajándékozott szerettednek.  A küldött válaszüzenetben megtalálsz minden további egyéb információt, és tájékoztatást a fizetési lehetőségekről is. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd postafiókod SPAM mappáját is, mert előfordul, hogy válaszüzeneteink ott landolnak. Amennyiben 48 órán belül sem kapsz tőlünk válaszüzenetet, az esetben kérjük, hogy keress minket telefonon! Köszönjük együttműködésed.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK AJÁNDÉKKÁRTYÁKRA

Előre utalással*

Bankszámlaszám: 50420070-10001882-00000000 TakarékBank - Tóth Zsuzsanna

*Kérlek, a számla kiállításához, küldd el a számlázási adataid (név, cím)!

A "kisadózó vállalkozók tételes adójáról" (KATA) 2022. július 18. napján bevezetett 2022. évi XIII. törvény alapján csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

SZÉP KÁRTYÁT IS ELFOGADUNK !