SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Egyéni Hangterápia (90 perc)

Tradicionális egyéni tibeti hangterápia kézi készítésű, hagyományos és professzionális minőségű eredeti tibeti hangtálakkal. A hangterápia 60 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

10.000 Ft

Páros Hangterápia (90 perc)

Páros hangterápia kézi készítésű, hagyományos és professzionális minőségű eredeti tibeti hangtálakkal. A hangterápia 60 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

14.000 Ft

Egyéni csakra kezelés (70 perc)

A testre helyezett hangtálak megszólaltatásával, a test energia központjai tisztulnak. Az ideális frekvenciára hangolja a csakrákat, így oldja a felgyülemlett blokkokat. A csakra-hangolás, tisztítás 40 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

6.000 Ft

Pulzáló mágnesterápiás kezelés (30 perc)

A pulzáló mágnesterápia egy kiemelten hatékony terápiás módszer, amely a szervezet egészséges működését és a jó közérzetet elősegítő mikro keringést támogatja. Konkrét egészségügyi probléma esetében, a gyógyulási folyamatok mihamarabbi beindulása, és az érezhető javulás érdekében, egy minimum 10 alkalmas kezelést tartalmazó bérlet javasolt, amelyet 14 napon belül fel kell használni! Ez esetben a kedvezményes, 10 alkalmas bérlet CSAK 20. 000 Ft. A kezelés alkalmanként 30 perc időtartamú. Bővebb leírás, információk a kezelésről: >>> itt >>>

2.500 Ft

Családi vagy kiscsoportos hangfürdő külső helyszínen (60 perc)

A csoportos hangfürdő egy harmonizáló és rezgésszintet emelő hangélmény, amely alkalmával mély, meditatív állapotba kerülhetünk. Igénybe vehetik családi összejöveteleken, kisebb munkahelyi, céges közösségek, baráti körök, jóga oktatók az óráikon, stb. A megadott ár óradíj, amelyre még kiszállási díjat számítunk fel. 10 fő felett az árban egyedileg állapodunk meg.

15.000 Ft

~ SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY ~

EGYÉNI VAGY PÁROS HANGTERÁPIA, CSALÁDI VAGY KISCSOPORTOS HANGFÜRDŐ A SAJÁT OTTHONODBAN

Minden esetben előzetes telefonos időpont-egyeztetés szükséges!

+36 70 884 4470

Budapesten, illetve Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen vonzáskörzetében (Pázmánd, Vereb, Nadap, Sukoró, Pákozd, Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd) a hangterápiás-kezelés, továbbá a családi vagy kiscsoportos hangfürdő igénybe vehető a saját otthonodban is. Ez esetben a kezelés, hangfürdő díján felül kiszállási díj is felszámolásra kerül.

Kiszállási díjak:

Budapest: 8000 Ft
Székesfehérvár: 6000 Ft
Velencei-tó vonzáskörzetében: 4000 Ft

FONTOS:
Szolgáltatásaink az egészség megőrzését és a közérzet javítását szolgálják. Nem minősülnek gyógyító tevékenységeknek, ezért nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat, a diagnózis felállítását, illetve az orvosi kezelést.