HANGTÁLBÖRZE

HANGTÁL SZETTEK

Kis csakra szett

A szett tartalma:

1 db homlok csakra tál (adzsnyá)
1 db szív csakra tál (anáhata)
1 db medence tál (napfonat és szakrális csakra) (manipúra, szvádisthána)

A szett körülbelüli össz súlya:
1,8 - 2,5 kg

Teljes csakra szett

A szett tartalma:

1 db korona csakra tál (szahaszrára)
1 db homlok csakra tál (adzsnyá)
1 db szív csakra tál (anáhata)
1 db medence tál (napfonat és szakrális csakra) (manipúra, szvádisthána)
1 db gyökér csakra tál (múládhára)

A szett körülbelüli össz súlya:
6,5 - 8,5 kg

Teljes kezelő szett

A szett tartalma:

Teljes csakra szett:
5 db csakrákra optimalizált hangtál
6 db test mellé/köré helyezett hangtál

A teljes kezelő szett így 11 db összehangolt hangtálból áll, amely egyéni igények szerint, akár további tálakkal is bővíthető. A szettek minden esetben kettős szakmai szempontok alapján kerülnek "összehangolásra", aminek köszönhetően egyéni hangtálterápiás kezelésekhez, és hangfürdőkhöz egyaránt alkalmazhatóak.

A szett körülbelüli össz súlya: (11 db-os)
11 - 14 kg

TOVÁBBI ESZKÖZÖK

Extra méretű hangtálak

Terápiás minőségű, nyugtató, mély hangokban gazdag, hosszan kicsengő, extra méretű hangtálak. Önállóan, vagy szetthez illesztve egyaránt kivételes élményt jelentenek. Mindegyik méretbe bele lehet állni, vagy ülő pozícióban a lábakat bele lehet helyezni.

Elérhető méretek:
6 - 12 kg/db között

Tingsha (prémium minőségű)

A tingsha a meditáció, a buddhista szertartás, a hangfürdő, a tértisztítás eszköze. A szertartásokon a "csend megszólítására" a tér tisztítására és a meditációs elmélyülés elérésének segítésére használják. Hangterápiás szempontból tonizálásra, azaz a jobb és a bal agyfélteke harmonizálására is szolgál. Tingsháink szintén Nepálból származnak, ugyanabból a műhelyből, ahonnan a hangtálak. Készítéskor is ugyanazt a fémötvözetet használják mint a hangtálakhoz. Annál jobb minőségű, minél nemesebb fémekből öntik. A fémötvözet minősége és a tingsha súlya határozza meg a kicsengését és annak hosszát. A tingshák ára a hangtálakhoz hasonlóan, a súlyuk függvénye, árukat kilós árban határozzák meg.

Hangtál ütők, dörzsfák

A hangtálak hangja és kicsengésük hossza nagyban függ az alkalmazott ütők minőségétől és anyagától is. tapasztalataink szerint a hazai forgalomban kapható egyszerű filc ütők nem alkalmasak a hangtálak megfelelő megszólaltatására. A Nepálból származó, kézműves egy vagy kétvégű ütők a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfelelnek. Nagyon hosszan tartó kicsengést tesz lehetővé használatuk, mégis lágy hangzást biztosítva. A kétvégű ütök használata szinte elengedhetetlen a terápiás munka során. A kétvégű ütők hossza 60-65 cm. Az egyik ütőfej 65 mm átmérőjű, a másik 50 mm. Az egyvégű ütök hossza 30 cm, az ütőfej átmérője 40 mm.

Elérhető ütők, dörzsfák:
- kétvégű professzionális kezelő ütő
- egyvégű professzionális kezelő ütő
- nagy, közepes és kis dörzsfa

MELYIK ESZKÖZ ÉRDEKEL?

KÉRLEK, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT! VISSZAHÍVUNK!

~ SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY ~