HANGTÁLBÖRZE

Alkalmazott terápiás hangtálaink, az egyik legjobb hangtál-készítő kovácsműhelyből származnak Katmanduból. Nepáli kézműves termékek, amelyek kizárólag a tradicionális eljárások alkalmazásával, és a gyártási folyamat minden fázisában kézi megmunkálással készülnek.

Nem végzünk üzletszerű kereskedelmi és értékesítési tevékenységet, viszont nepáli kapcsolataink révén biztosítjuk a közvetlen összeköttetést a gyártó-műhellyel, kihagyva a köztes nagykereskedelmi és kiskereskedelmi szereplőket. Ennek köszönhetően garantálni tudjuk neked a prémium minőségi kategóriára vonatkozó legkedvezőbb, Magyarországon elérhető árakat. Minden egyes hangtál személyes, és minden részletre kiterjedő minőségi ellenőrzést követően kerül csak feladásra. Ez garancia számodra is, hogy kizárólag a legjobb és egyben terápiás minőségű hangtálak kerüljenek hozzád.

Hangtálaink tradicionálisan 7 fém ötvözetéből készülnek, kézi kovácsolással, kézi "hangolással". Hangjuk tompább és melegebb tónusú, rendkívül hosszan kicsengő, amely kifejezetten kényelmessé teszi a terápiás munkát. Szettekben javasoljuk a hangtálak beszerzését. A szettek szakmai szempontok szerinti összeállítását, és az "összehangolást" díjmentesen végezzük, mint ahogyan közvetítői díjat vagy jutalékot sem számítunk fel a Nepálból történő beszerzés és megrendelés során. Küldetésünknek érezzük, hogy minél több magyarországi hangtál terapeuta tudjon prémium minőségű és szakmailag összeállított és összehangolt hangtál szettekkel dolgozni.

Javasoljuk, hogy vedd figyelembe, hogy a hangtálak kiválasztása mind anyagi, mind szakmai szempontból egy nagyon fontos és meghatározó mozzanat, így minden esetben törekedj arra, hogy hangtálaid egy összecsengő szettet alkotva, lehetőleg egy műhelyből származva alkossanak egy-egy kezelő szettet.

A hangtálak, hangtál szettek árát a tál/tálak súlyához igazított kilós árban adja meg a gyártó, amelyre minden esetben kihat az aktuális valuta árfolyam.

Nézd át az oldalon ajánlott hangtálakat, hangtál szetteket és egyéb eszközöket. Érdeklődés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése nem minősül ajánlattételnek a részedről. Minden esetben visszahívunk a személyes egyedi igények és a feltételek részletes egyeztetése miatt.

HANGTÁL SZETTEK

Kis csakra szett

A szett tartalma:

1 db homlok csakra tál (adzsnyá)
1 db szív csakra tál (anáhata)
1 db medence tál (napfonat és szakrális csakra) (manipúra, szvádisthána)

A szett körülbelüli össz súlya:
1,8 - 2,5 kg

Teljes csakra szett

A szett tartalma:

1 db korona csakra tál (szahaszrára)
1 db homlok csakra tál (adzsnyá)
1 db szív csakra tál (anáhata)
1 db medence tál (napfonat és szakrális csakra) (manipúra, szvádisthána)
1 db gyökér csakra tál (múládhára)

A szett körülbelüli össz súlya:
6,5 - 8,5 kg

Teljes kezelő szett

A szett tartalma:

Teljes csakra szett:
5 db csakrákra optimalizált hangtál
6 db test mellé/köré helyezett hangtál

A teljes kezelő szett így 11 db összehangolt hangtálból áll, amely egyéni igények szerint, akár további tálakkal is bővíthető. A szettek minden esetben kettős szakmai szempontok alapján kerülnek "összehangolásra", aminek köszönhetően egyéni hangtálterápiás kezelésekhez, és hangfürdőkhöz egyaránt alkalmazhatóak.

A szett körülbelüli össz súlya: (11 db-os)
11 - 14 kg

TOVÁBBI ESZKÖZÖK

Extra méretű hangtálak

Terápiás minőségű, nyugtató, mély hangokban gazdag, hosszan kicsengő, extra méretű hangtálak. Önállóan, vagy szetthez illesztve egyaránt kivételes élményt jelentenek. Mindegyik méretbe bele lehet állni, vagy ülő pozícióban a lábakat bele lehet helyezni.

Elérhető méretek:
6 - 12 kg/db között

Tingsha (prémium minőségű)

A tingsha a meditáció, a buddhista szertartás, a hangfürdő, a tértisztítás eszköze. A szertartásokon a "csend megszólítására" a tér tisztítására és a meditációs elmélyülés elérésének segítésére használják. Hangterápiás szempontból tonizálásra, azaz a jobb és a bal agyfélteke harmonizálására is szolgál. Tingsháink szintén Nepálból származnak, ugyanabból a műhelyből, ahonnan a hangtálak. Készítéskor is ugyanazt a fémötvözetet használják mint a hangtálakhoz. Annál jobb minőségű, minél nemesebb fémekből öntik. A fémötvözet minősége és a tingsha súlya határozza meg a kicsengését és annak hosszát. A tingshák ára a hangtálakhoz hasonlóan, a súlyuk függvénye, árukat kilós árban határozzák meg.

Hangtál ütők, dörzsfák

A hangtálak hangja és kicsengésük hossza nagyban függ az alkalmazott ütők minőségétől és anyagától is. tapasztalataink szerint a hazai forgalomban kapható egyszerű filc ütők nem alkalmasak a hangtálak megfelelő megszólaltatására. A Nepálból származó, kézműves egy vagy kétvégű ütők a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfelelnek. Nagyon hosszan tartó kicsengést tesz lehetővé használatuk, mégis lágy hangzást biztosítva. A kétvégű ütök használata szinte elengedhetetlen a terápiás munka során. A kétvégű ütők hossza 60-65 cm. Az egyik ütőfej 65 mm átmérőjű, a másik 50 mm. Az egyvégű ütök hossza 30 cm, az ütőfej átmérője 40 mm.

Elérhető ütők, dörzsfák:
- kétvégű professzionális kezelő ütő
- egyvégű professzionális kezelő ütő
- nagy, közepes és kis dörzsfa

MELYIK ESZKÖZ ÉRDEKEL?

KÉRLEK, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT! VISSZAHÍVUNK!

~ SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY ~