SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Állapotfelmérés, konzultáció

Az első állapotfelmérés, illetve minden további konzultáció és tanácsadás ingyenes. Minden kezelési alkalom egy összességében 30 perces konzultációt is tartalmaz.

ingyenes

Egyéni Hangterápia (90 perc)

Tradicionális egyéni tibeti hangterápia kézi készítésű, hagyományos és professzionális minőségű eredeti tibeti hangtálakkal. A hangterápia 60 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

9.000 Ft

Páros Hangterápia (90 perc)

Páros hangterápia kézi készítésű, hagyományos és professzionális minőségű eredeti tibeti hangtálakkal. A hangterápia 60 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

14.000 Ft

Célzott komplementer Hangterápia vagy REIKI kezelés (70 perc)

Egy konkrét egészségügyi probléma esetén alkalmazzuk a célzott komplementer kezelést a hagyományos és konvencionális orvosi terápiák kiegészítéseként. A hangterápia és/vagy REIKI 40 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

8.000 Ft

Egyéni Hangterápia REIKI kezeléssel kombinálva (90 perc)

Tradicionális egyéni tibeti hangterápia kézi készítésű, hagyományos és professzionális minőségű eredeti tibeti hangtálakkal, REIKI kezeléssel kombinálva. A hangterápia és REIKI összesen 60 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

15.000 Ft

Egyéni csakra kezelés (70 perc)

A testre helyezett hangtálak megszólaltatásával, a test energia központjai tisztulnak. Az ideális frekvenciára hangolja a csakrákat, így oldja a felgyülemlett blokkokat. A csakra-hangolás, tisztítás 40 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

6.000 Ft

Speciális, egyénre szabott összetett holisztikus kezelés (120 perc)

Különleges, egyedi és egyénre szabott, a testi-lelki-szellemi egyensúlyt helyreállító módszer, amely ötvözi a célzott hangterápiát és a REIKI kezelést, továbbá a lágy manuál-terápia egyes elemeit, zengőtál-masszázst, illetve egyéb izomlazító, blokkoldó technikákat. Tartalmaz továbbá vezetett meditációt és egyéb relaxációs módszereket is. A kezelés 120 perc időtartamú, amely a teljes kezelést és a konzultációt is tartalmazza.

18.000 Ft

Zengőtál masszázs (70 perc)

A hangtál masszázs egyszerre szólítja meg a testet, a lelket és a szellemet, ezzel jelentősen túlmutatva a szokásos wellness élményen. A hangtál rezgései végigjárják az egész testet. A zengőtál masszázs 40 perc kezelést és 30 perc konzultációt tartalmaz.

9.000 Ft

Pulzáló mágnesterápiás kezelés (30 perc)

A pulzáló mágnesterápia egy kiemelten hatékony terápiás módszer, amely a szervezet egészséges működését és a jó közérzetet elősegítő mikro keringést támogatja. Konkrét egészségügyi probléma esetében, a gyógyulási folyamatok mihamarabbi beindulása, és az érezhető javulás érdekében, egy minimum 10 alkalmas kezelést tartalmazó bérlet javasolt, amelyet 14 napon belül fel kell használni! Ez esetben a kedvezményes, 10 alkalmas bérlet CSAK 20. 000 Ft. A kezelés alkalmanként 30 perc időtartamú. Bővebb leírás, információk a kezelésről: >>> itt >>>

2.500 Ft

Infraszauna használat (40 perc)

Az infraszauna a természetes gyógyítás és megelőzés hatékony eszköze. Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe és számos egészségjavító hatása van. Szervezetünk képes sejtszinten is megszabadulni a benne lerakódott mérgező anyagoktól. Az infraszauna használat alkalmanként 40 perc időtartamú.

2.000 Ft

Családi vagy kiscsoportos hangfürdő külső helyszínen (60 perc)

A csoportos hangfürdő egy harmonizáló és rezgésszintet emelő hangélmény, amely alkalmával mély, meditatív állapotba kerülhetünk. Igénybe vehetik családi összejöveteleken, kisebb munkahelyi, céges közösségek, baráti körök, jóga oktatók az óráikon, stb. A megadott ár óradíj, amelyre még kiszállási díjat számítunk fel. 10 fő felett az árban egyedileg állapodunk meg.

15.000 Ft

~ SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY ~

EGYÉNI VAGY PÁROS HANGTERÁPIA, CSALÁDI VAGY KISCSOPORTOS HANGFÜRDŐ A SAJÁT OTTHONODBAN

Minden esetben előzetes telefonos időpont-egyeztetés szükséges!

+36 30 465 8488

Budapesten, illetve Székesfehérváron és a Velencei-tó közvetlen vonzáskörzetében (Pázmánd, Vereb, Nadap, Sukoró, Pákozd, Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd) a hangterápiás-kezelés, továbbá a családi vagy kiscsoportos hangfürdő igénybe vehető a saját otthonodban is. Ez esetben a kezelés, hangfürdő díján felül kiszállási díj is felszámolásra kerül.

Kiszállási díjak:

Budapest: 8000 Ft
Székesfehérvár: 6000 Ft
Velencei-tó vonzáskörzetében: 4000 Ft

FONTOS:
Szolgáltatásaink az egészség megőrzését és a közérzet javítását szolgálják. Nem minősülnek gyógyító tevékenységeknek, ezért nem helyettesítik az orvosi vizsgálatokat, a diagnózis felállítását, illetve az orvosi kezelést.

hangterápia, rezgésterápia, hangterápia székesfehérvár, hangterápia budapest, hangterápia velencei-tó, hangterápia pázmánd, professzionális hangterápia, balla-hangterápia, professzionális hangtál kezelés, gyógyítás hangterápia, gyógyítás rezgésterápia, gyógyítás hangtál, legjobb hangfürdő, hangterápia árak, hangterápia központ, hangterapeuta, legjobb hangterapeuta, tradicionális hangtál kezelés, tradicionális hangterapeuta, tradicinális hangterápia, tibeti hangterápia, tibeti hangterapeuta, tibeti hangtál kezelés, legjobb hangterápia, legolcsóbb hangterápia, hangtál tanfolyam, legjobb hangtál tanfolyam, hangtál terápia, hangtál kezelés, hangtál fürdő, hangfürdő, hangutazás, hangutazók, reiki, reiki tanfolyam, legjobb reiki tanfolyam, reiki kezelés, mikao usui, tradicionális reiki, energiagyógyászat, energetikai kezelés, hanghíd, samsara, samsara garáb, grabensia, samsara hangtál, hangtál, tibeti hangtál, nepáli hangtál, kínai hangtál, terápiás hangtál, buddha tál, zengőtál, zen tál, chakra tál, csakra tál, meditáció, hangmasszázs, gong, gongterápia, gong hangfürdő
 
www.szermagter.hu, www.tundermag.webnode.hu, www.lelekhangado.hu