VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉKKÁRTYÁK ÉS HELYSZÍNEK

PÁZMÁND (Velencei tó és környéke - Bp-től 30-40 perc autóval)

Az ajándékkártyák, a Hangterápia és Rezgésterápia Központban - Pázmándon - nyújtotta szolgáltatásokra vehetőek igénybe. Pázmánd község a Velencei-tó közvetlen szomszédságában, Budapestről vagy Székesfehérvárról is egyaránt jól és könnyen megközelíthető.

A Hang és Rezgésterápia Központ nyugalmat árasztó, autentikus, higiénikus kezelőterei garanciát biztosítanak a gyógyulni és töltődni vágyó kedves vendégeinknek.

PÁZMÁND - AJÁNDÉKKÁRTYA RENDELÉS

Az ajándékkártya igénylésekre 24 órán belül válaszolunk. Az ajándékkártyákat elektronikus formátumban küldjük ki, amelyet tetszés szerint kinyomtathatsz vagy továbbküldhetsz a megajándékozott szerettednek.  A küldött válaszüzenetben megtalálsz minden további egyéb információt, és tájékoztatást a fizetési lehetőségekről is. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd postafiókod SPAM mappáját is, mert előfordul, hogy válaszüzeneteink ott landolnak. Amennyiben 48 órán belül sem kapsz tőlünk válaszüzenetet, az esetben kérjük, hogy keress minket telefonon! Köszönjük együttműködésed.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK AJÁNDÉKKÁRTYÁKRA

Előre utalással*

Bankszámlaszám: 50420070-10001882-00000000 TakarékBank - Tóth Zsuzsanna

*Kérlek, a számla kiállításához, küldd el a számlázási adataid (név, cím)!

A "kisadózó vállalkozók tételes adójáról" (KATA) 2022. július 18. napján bevezetett 2022. évi XIII. törvény alapján csak magánszemélyek részére tudunk számlát kiállítani.

SZÉP KÁRTYÁT IS ELFOGADUNK !