SAMSARA AJÁNDÉKKÁRTYÁK

A SAMSARA a világ legnagyobb hangtálja, amelynek a Mahayana Buddhista Egyház szakrális erővel megáldott Szentélye ad otthont Grabensiában. Garáb község egy Nógrád-megyei piciny zsákfalu, egy igazi ékszerdoboz.

Az egyéni vagy páros hangterápiák alkalmával a résztvevők minden esetben a kezelés túlnyomó részét a SAMSARA hangtálban fekve töltik el.

A SAMSARA rezgései jelentősen aktiválhatják az öngyógyító folyamatokat, továbbá harmonizálják a test energetikai rendszerét.

AJÁNDÉKKÁRTYA ÁRAK:

Egyéni SAMSARA hangterápia: 25.000 Ft
Páros SAMSARA hangterápia: 36.000 Ft
Egyéni SAMSARA hangterápia
REIKI kezeléssel kombinálva:
30.000 Ft

A csoportos hangfürdő kisebb hangtálakkal, gongokkal, egyéb intuitív és zeneterápiás hangszerekkel színesített, harmonizáló és rezgésszintet emelő hangélmény, mely támogatja lényünk egységét, nyugalmát, békéjét.

A csoportos hangfürdők alkalmával is mély meditatív állapotba kerülhetünk, azonban szemben az egyéni hangterápiával, a csoportos hangfürdők során nem helyezünk el kisebb hangtálakat a testen, így a testet közvetlenül nem kezeljük.

A résztvevők azonban minden esetben a csoportos hangfürdő egy meghatározott részét a SAMSARA hangtálban fekve töltik el.

AJÁNDÉKKÁRTYA ÁRA:

Csoportos SAMSARA hangfürdő: 10.000 Ft/fő
Csoportos SAMSARA hangfürdő 12 éven alatti gyermekeknek:
6.000 Ft/fő

Az ajándékkártyák SZÉP kártyával is kifizethetőek!

SZerMagTér - Pázmánd AJÁNDÉKKÁRTYA ÉS BÉRLET

A SzerMagTér ajándékkártyák nyújtotta szolgáltatások a Hang és Rezgésterápia Központban - Pázmándon vehetőek igénybe. Pázmánd község a Velencei-tó közvetlen szomszédságában, Budapestről vagy Székesfehérvárról is egyaránt jól és könnyen megközelíthető.

A SzerMagTér Hang és Rezgésterápia Központ nyugalmat árasztó, autentikus, higiénikus kezelőterei garanciát biztosítanak a gyógyulni és töltődni vágyó kedves vendégeinknek.

AJÁNDÉKKÁRTYA ÁRAK:

Egyéni hangterápia: 10.000 Ft
Páros hangterápia: 18.000 Ft
Egyéni hangterápia REIKI kezeléssel kombinálva: 15.000 Ft
REIKI kezelés:
10.000 Ft

A SzerMagTér BÉRLET nyújtotta szolgáltatások a Hang és Rezgésterápia Központban - Pázmándon vehetőek igénybe.

Bérlet vásárlásával jelentős kedvezményekben részesülhetsz. A bérlet az első felhasználástól számított két hónapon belül érvényes és nem ruházható át más, harmadik személyre!

BÉRLET ÁRAK (4 ALKALOM):

Egyéni hangterápia: 32.000 Ft
Páros hangterápia: 58.000 Ft
Egyéni hangterápia REIKI kezeléssel kombinálva: 48.000 Ft
REIKI kezelés: 32.000 Ft
Egyéni hangterápia (2 alkalom) + REIKI kezelés (2 alkalom): 32.000 Ft
Pulzáló mágnesterápiás kezelés (4X30 perc): 15.000 Ft
Infraszauna bérlet (4X40 perc):
6.000 Ft

Az ajándékkártya vagy bérlet SZÉP kártyával is kifizethető!

AJÁNDÉKKÁRTYA VAGY BÉRLET MEGRENDELÉSE

SZÉP KÁRTYA INFORMÁCIÓK:


OTP SZÉP kártya elfogadóhely egyedi azonosítója: 9698911971 - SzerMagTér

K&H SZÉP kártya elfogadóhely egyedi azonosítója: 84072136 - SZERMAGTÉR


MKB SZÉP kártya elfogadóhely egyedi azonosítója: 399535 - SzerMagTér

hangterápia, rezgésterápia, hangterápia székesfehérvár, hangterápia budapest, hangterápia velencei-tó, hangterápia pázmánd, professzionális hangterápia, balla-hangterápia, professzionális hangtál kezelés, gyógyítás hangterápia, gyógyítás rezgésterápia, gyógyítás hangtál, legjobb hangfürdő, hangterápia árak, hangterápia központ, hangterapeuta, legjobb hangterapeuta, tradicionális hangtál kezelés, tradicionális hangterapeuta, tradicinális hangterápia, tibeti hangterápia, tibeti hangterapeuta, tibeti hangtál kezelés, legjobb hangterápia, legolcsóbb hangterápia, hangtál tanfolyam, legjobb hangtál tanfolyam, hangtál terápia, hangtál kezelés, hangtál fürdő, hangfürdő, hangutazás, hangutazók, reiki, reiki tanfolyam, legjobb reiki tanfolyam, reiki kezelés, mikao usui, tradicionális reiki, energiagyógyászat, energetikai kezelés, hanghíd, samsara, samsara garáb, grabensia, samsara hangtál, hangtál, tibeti hangtál, nepáli hangtál, kínai hangtál, terápiás hangtál, buddha tál, zengőtál, zen tál, chakra tál, csakra tál, meditáció, hangmasszázs, gong, gongterápia, gong hangfürdő
 
www.szermagter.hu, www.tundermag.webnode.hu, www.lelekhangado.hu